Hvedevej 13 – DK-8464 Galten
Tlf: +45 87 30 16 10 – Fax: +45 87 30 16 11
FORSIDE
PROFIL
PRODUKTER
NYHEDER
JOBS
LINKS
KONTAKT
 
 
VIRKSOMHEDEN

JT-COM er en IT-virksomhed i god vækst. Firmaet blev startet den 1. maj 1996 af Jonas Thomsen, som stadig er ejer og leder af virksomheden.

Vores mål har aldrig været at være de billigste - dem er der nok af på markedet! Vi har derimod besluttet at sælge kvalitet. Alle komponenter i vores computere, er håndplukket på baggrund af egne erfaringer. De krav vi stiller til komponenterne er bl.a. høj ydelse, lav fejlprocent, hurtig ombytning i tilfælde af fejl, god support fra producenten, altid up to date med drivere og selvfølgelig en ordentlig pris! Når vi har disse kvalitetskrav til vores komponenter og leverandører, giver det også vores kunder en bedre service i den sidste ende.

JT-COM er en lille virksomhed, som værdsætter enhver kunde lige højt. Vi lægger stor vægt på god rådgivning og analyse af kundens behov, før der bliver taget beslutninger om køb. Dette sikrer tilfredshed med købet hos kunden. Skulle der - mod forventning - være problemer med systemet efter købet, lægger vi vægt på at løse disse hurtigt, så kunden ikke oplever unødvendige stop i arbejdet.

 
PERSONERNE

Jonas Thomsen, Direktør
Mobiltelefon: 20 77 35 44
Email: jonas.thomsen@jt-com.dk
 
Søren Louring
Mobiltelefon: 21 93 97 40
Email: soren.louring@jt-com.dk